Anas Erridaoui
CEO
Fungu'it
Dijon, France
5 visites de profilIntervenantEntreprise Tech
Une nouvelle génération d'ingrédients aromatiques pour une alimentation saine, durable et accessible grâce à la fermentation.
Mon organisation
Fungu'it is an innovative startup specializing in the upcycling of agricultural by-products through a unique thin-layer solid-state fermentation process. Founded in 2022 and based in Dijon, Fungu'it develops natural, clean-label flavors for the food industry, primarily targeting the plant-based, cocoa, and savory sectors. By combining fermentation technology with the precise selection of microorganisms, Fungu'it offers sustainable solutions that enhance the sensory and nutritional quality of products while reducing their environmental impact.
Sessions d'intervenants 1
jeudi 3 juillet 2025
15:00 - 15:30
Tech & agriculture : vers une foodtech durable et compétitive
Lieu :Main stageTrack :Table ronde
- Marché
Traçabilité, capteurs, sobriété : explorez comment la tech transforme la filière agri/agro. Une table ronde pour découvrir des innovations concrètes au service d’une agriculture plus durable et compétitive.